В Ужгороді 33-річний громадянин Єгипту напав на 24-річного громадянина Індії з ножем. Про це передає прес-служба прокуратури Закарпатській області.

Як повідомляють копи, ввечері, 13 лютого, підозрюваний єгиптянин вдарив індуса ножем у грудну клітку, а потів втік.

Потерпілий виявився 24-річним студентом одного з вишів Ужгорода, зо приїхав з Індії. З травмою його доставили до лікарні.

На даний процесуальний прокурор погодив і направив до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що волонтери Ужгорода шокували заявою про неблагополучну родину. Вони стверджують, що дітей ґвалтують у прийомній сім'ї. Крім того, опікунку звинувачують у жорстокому поводженні з дітьми.

Про це пише видання zakarpotpost.

ніж
ніж

Волонтери цікавляться опікункою вже протягом тривалого часу: над нею вже 2 роки йде суд. Жінка мало не до смерті побила хлопчика, з родини його вилучили і повернули до притулку. Ще від однієї дівчинки опікунка відмовилася сама. Але в сім'ї залишилися ще три дівчинки.

Кілька років тому ужгородка, у якої вже були власні діти, взяла під опіку п'ять дітей з однієї сім'ї. У чотирьох дівчаток і одного хлопчика померли батьки, і до того, як потрапити в сім'ю підозрюваної, діти жили в школі-інтернаті. Небайдужі городяни помітили, що 9-річний хлопчик часто не відвідує школу без всяких довідок. Вони звернулися до соціальних служб.

Хоча діти часто мали сліди побоїв, перевірки соціальних служб та з навчального закладу не виявили порушень. Про це були складені відповідні акти. Більше того, директор школи видала наказ, яким зобов'язала вчителів і батьків з класів дітей цієї родини не втручатися у справи сім'ї.

Нагадаємо, у Москві жорстоко вбили відомого режисера Іллю Тихоновича.

Раніше Знай.uа повідомляв, на Херсонщині жінка разом з двома знайомими була затримана при спробі вбивства колишнього чоловіка.

Такоэ Знай.uа писав, тихоня з благополучної сім'ї розправився з вчителькою і її сином за допомогою ножа.