У відділі комунікації поліції повідомили, що потерпілий познайомився з шахраєм в Хмельницькому. Злодій представився підприємцем, після чого пообіцявпродати довірливому дніпрянину 100 ящиків цигарок за вигідною ціною, але після отримання коштів продавець просто зник і не надав обіцяний товар.

У повідомленні говориться, що ошуканий житель Дніпра відразу звернувся в поліцію, після чого правоохоронні органи за кілька днів встановили особу зловмисника. Ним виявився 28 - річний житель Хмельницька. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за вимагання.

Поліція провела обшук в будинку шахрая, в ході чого було виявлено: гроші, мобільні телефони, кілька банківських карт різних банків, стартовий пістолет, і найголовніше, підроблене посвідчення співробітника Служби безпеки України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство). Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Зараз співробітники поліції з'ясовують хто ще, крім довірливого дніпрянина постраждав від рук зловмисника, адже у нього виявили навіть зошит із записами тих, кого він обдурив раніше. Серед таких є навіть діючі працівники правоохоронних органів.

Нагадаємо, українські шахраї обдурили банкомати: картон замість готівки

Як повідомляв "Знай.ua", киньте гроші і тікайте: в Україні набирає обороти нова диявольська афера

"Знай.uа" писав, у Києві мама з донькою придумали геніальну аферу: 2 мільйони як з куща