У суботу, 16 лютого, на Столичному шосе трапилася смертельна аварія. BMW X5 влетів у таксі Daewoo на величезній швидкості. В результаті зіткнення Lanos відлетів у відбійник і вмить спалахнув.

Цю інформацію повідомляє Інформатор з місця масштабного інциденту.

Жахлива ДТП сталася близько 01:15. Очевидець розповів, що BMW прямував в сторону Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склався навпіл. В результаті сильного удару автомобіль спалахнув.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рятувальники, які прибули на місце події, виявили у вигорілій машині тіло пасажира, попередньо, жінки. Водій Lanos був травмований, знаходився в свідомості, але практично нічого не пам'ятав. Він сказав, що працює в таксі і віз клієнта до місця призначення.

BMW після аварії опинився у кюветі. Правоохоронці повідомили, що водій втік з місця аварії ще до приїзду поліції. У машині вони не виявили документів, але залишаючи місце події підозрюваний не встиг зняти номери. Попередньо, він утік до посадки вздовж дороги. Поліцейські вживають заходи по його розшуку і затриманню.

На Столичном шоссе BMW протаранил Lanos : один человек сгорел в автомобиле

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 15 februari 2019

Нагадаємо, у центрі Миколаєва у ДТП потрапили власник тату-салону і заслужений діяч науки.

Стало відомо, хто потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в центрі Миколаєва, через яку на Центральному проспекті (Леніна) утворилася пробка, в п'ятницю, 15 лютого.

Так, власником автомобіля Chevrolet Camaro є власник тату-салону Tatooart Микола Шапаволов. Його авто не розминулося з Nissan MaximaQX, за кермом якого перебував професор кафедри міського будівництва і господарства Одеської державної академії будівництва і архітектури, доктор технічних наук, заслужений діяч науки і техніки України Іван Барабаш.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Харкові дівчина потрапила в жахливу дорожньо-транспортну пригоду.

Також Знай.uа писав, ще одна ДТП сталося в Києві, на Московському мосту. Водій не впорався з керуванням і врізався у відбійник.