У російському місті Томськ сталася страшна трагедія. Два великих собаки на смерть загризли немовля.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, пише портал "Політека".

Сім'я проживає у приватному будинку. Матері знадобилося вийти у двір. Крихітній дитині, якій виповнилося лише один місяць, вона залишила лежачою в дитячому ліжечку. Повернувшись додому, жінка побачила страшне.

Вона виявила, що її маленька донька лежить на дивані, а все тіло в ранах схожих на сліди від зубів собак. Зазначається, що в будинку знаходилися ротвейлер та німецька вівчарка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мати одразу викликала швидку допомогу. Медики дитину терміново госпіталізували. Однак виявилися безсилі. Дівчинка померла від отриманих ран.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею "Заподіяння смерті з необережності".

Варто нагадати, що 28 січня в Харківській області 3-місячний житель села Мілове отруївся нітратами, що призвело до непоправних наслідків. На даний момент харківські лікарі Інституту загальної та невідкладної хірургії борються за життя 3-місячного жителя села Мілове. Медики діагностували у дитини отруєння нітратами. Виявилося, що батьки приготували синові кашу на воді з колодязя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 2 січня, в Сумах близько 16:00 в будинку по вул. Супруна обірвався ліфт, в результаті чого померла маленька дитина. На даний момент на місці працюють правоохоронці. Про це стало відомо з повідомлення сайту міста Суми. Літній чоловік, повертаючись з прогулянки, завіз коляску з 3-місячним немовлям в ліфт. Він вийшов на 9 поверсі першим, щоб вивезти коляску. Але ліфт різко обірвався і впав у шахту разом з коляскою. На жаль, медики не змогли врятувати дитину і, прибувши на місце трагедії, зафіксували її смерть.

Нагадаємо, у Києві закоханих знайшли мертвими: від жахливої картини волосся дибки навіть у копів.

Як повідомляв Знай.uа закохану пару знайшли мертвою у Києві: шукали довго, від побаченого у копів волосся встало дибки.

Знай.uа писав, анестезія вбила молоду українку: малюк не встиг народитися, а вже осиротів, лікарі намагалися зам'яти скандал.