Вчора, в п'ятницю, 15 лютого, неподалік від села Олександрівка на трасі в Миколаївській області сталося ДТП. У автомобіля КамАЗ завантаженого кукурудзою перекинувся причіп, з-за чого дорога була частково преграждена. Про це повідомляє регіональний новинний портал "Новости-N".

Зі слів очевидця ДТП сталося на трасі місцевого значення з індексом Р-06, біля села Олександрівка. КамАЗ рухався в напрямку міста Южноукраїнськ.

Також очевидець надіслав відео з місця події: траса засіяна кукурудзою, а автомобіль стоїть посеред дороги.

Нагадаємо, Голова "Батьківщини" влаштував моторошне ДТП: є загиблі. 15 лютого, 12:31 годину. на автодорозі "Львів-Івано-Франківськ" в селі Соколівка Жидачівського району відбулося зіткнення автомобіля "Мерседес Бенц" під керуванням жителя Рівного та автомобіля "Сітроен" під керуванням жителя Львова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як пишуть Новини Рівного, за кермом Мерседеса перебував власник торгової марки Inter-beton, Юрій Чаборай донині не був відомий у політичних колах. Точніше, він не був відомий як політик, а ось зв'язків з політиками вистачало. Зрештою, нічого дивного, враховуючи те, що його компанія, один з найбільших виробників бетону. А кілька років тому ще й з'явилася компанія Interbeton-bud, яка зайнялася зведенням будинків з квартирами преміум-класу в Рівному і Сарнах.

Як раніше повідомляв Знай.иа У Києві BMW X5 склав Lanos навпіл: страшна аварія закінчилася болісною смертю. Жахливе ДТП сталося близько 01:15. Очевидець розповів, що BMW прямував у бік Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склав навпіл. В результаті сильного удару автомобіль спалахнув.

Знай.иа писав, В Одесі небезпечна банда загинула під час погоні поліції