У Моршині водій автомобіля марки "Citroen" збив пішохода. Від отриманих травм юнак помер на місці аварії. Працівникам поліції вдалося затримати чоловіка, який був за кермом.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Львівської області.

"Сьогодні, 16 лютого, близько 00.20 неподалік міста Моршин сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля "Сітроен", 29-річний мешканець району, скоїв наїзд на пішохода Після цього він намагався втекти, однак невдовзі був затриманий працівниками поліції", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 29-річний чоловік за кермом був п'яний. Він збив 17-річного пішохода та втік з місця ДТП. Невдовзі його вдалося затримати.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від 3 до 8 років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до 3 років.

Загалом, на Львівщині 15 лютого сталося 42 дорожньо-транспортні пригоди: 17 – на території області, 25 – в обласному центрі. У двох із них потерпіли водій та пішохід.

Нагадаємо, що під Києвом сталася смертельна аварія. Автомобіль марки Renault Trafic збив молодого хлопця та втік з місця ДТП. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Очевидці аварії почали переслідувати автомобіль Renault Trafic і викликали поліцію. Правоохоронцям вдалося зупинити машину підозрюваного і затримати чоловіка. Працівники поліції виявили, що за кермом сидів водій 1986 року народження.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла в кювет: перші подробиці. Причини аварії поки невідомі. Відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав.

Також "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20. За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу.