У Львові вдалося врятувати жінку від самогубства завдяки дивним і страшним повідомленням, яке вона надіслала співробітниці. Жінка негайно звернулася в поліцію, і тільки завдяки цьому вдалося в останні хвилини зберегти життя людей, що вирішив звести з нею рахунки. Якби поліція і швидка запізнилися хоча б на трошки, все було б скінчено.

Про це розповіли на сторінці патрульної поліції України в Facebook.

Про те, що жінка хоче звести рахунки з життям, правоохоронцям повідомила її колега.

«На спецлінію " 102 " звернулася громадянка розповіла: її колега, яка живе на вулиці Окружній, що хоче покінчити з собою», — йдеться в повідомленні.

За словами жінки, її співробітниця надіслала їй дивні повідомлення.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

«Інспекторам, що негайно прибули за вказаною адресою, заявниця повідомила: працівниця написала їй повідомлення, з якого стало ясно, що та випила ліки в невідомому кількості», — відзначають в поліції.

З скріншота листування видно, як жінка запитала у колеги: «Що ти робиш?»

На що та їй написала: «Засинаю назавжди».

Щоб потрапити в приміщення жінки, правоохоронцям довелося пробиратися через дах сусіднього магазину.

«Двері в квартиру патрульним ніхто не відкрив. Тому вони потрапили в будинок по даху прилеглої магазину. В квартирі інспектори виявили непритомну жінку», — йдеться в повідомленні.

На місце події правоохоронці викликали швидку. До приїзду медиків, непритомної надали домедичну допомогу.

Згодом самогубцю на швидкій доставили в лікарню.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Закарпатті переповнена маршрутка потрапила в аварію, пасажири не стримують своїх емоцій: мовчіть далі.

Також ми писали, що любовний трикутник пенсіонерів-геїв у Росії закінчився страшною трагедією.

Як повідомляв портал "Знай.uа" скандальний блогер, який поглумився над трупом самогубці, вирішив стати геєм. Скандальний YouTube-блогер Логан Пол вирішив провести новий шокуючий експеримент. Він заявив, що збирається на місяць стати геєм!

В відповідь на багато критики, який вилився на голову Логана, хлопець вибачився перед усіма, видалив відео-ролик і на місяць пішов з YouTube. Він повернувся, як і обіцяв, і почав робити ролики в звичайному режимі.

"Знай.uа" писав, що дослідники виявили зв'язок між недостатньою кількістю сну і високим ризиком хвороби Альцгеймера.