У Києві покупець у стані алкогольного сп'яніння влаштував скандал у супермаркеті. Працівники поліції приїхали, щоб вирішити ситуацію, однак чоловік нацькував на них власного бійцівського пса. Правоохоронцям довелося застосувати табельну зброю і застрелити собаку.

Про це повідомляють очевидці події, пише "Київ Оперативний".

"Сумно, коли через дурість людей страждають тварини. П'яний чоловік вирішив, що зайти в супермаркет з бійцівським псом без намордника і повідка хороша ідея, а коли йому зробили зауваження - поліз у бійку, в ході якої вибили скляні двері, а на додачу віддав своєму псу команду "фас" і пес атакував опонента, розірвав вухо (6 швів) і руку (8 швів)", - йдеться в повідомленні свідків події.

Працівники супермаркету викликали поліцію. По прибуттю правоохоронців власник собаки породи "Стаф" намагався кинути собаку та втекти з місця інциденту, однак копи не дали йому цього зробити.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тоді дебошир поліз у бійку з поліцейськими. За словами очевидців, патрульні вмовляли його одягнути ошийник на собаку і прив'язати її. Вони навіть самі намагались це зробити, але власник тільки кричав.

У якийсь момент собака подумав, що власнику загрожує небезпека. Пес накинувся на патрульного, вдарив в груди і повалив, але на щастя, не вчепився у нього. Працівник поліції зміг скинути пса з себе і відкотитися. Тварина ще раз кинулась на нього, але цього разу поліцейський використав табельну зброю і зробив два постріли для знешкодження небезпеки.

Правоохоронці забрали пораненого стаффа й відвезли до найближчої ветеринарної клініки. Однак за 15 хвилин після цього собака помер на операційному столі.

Слідчо-оперативна група опитала всіх свідків і вилучила відео з камер магазину та нагрудних камер патрульних, власника стафа затримали і доставлено в ізолятор.

Нагадаємо, що бездомний собака перетворив модний показ на своє шоу: глядачі забули про моделей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Києві молодий чоловік, намагаючись "звільнити" товариша з райвідділу поліції, покусав поліцейського, який його затримував.

Також "Знай.uа" писав, що вічно незадоволений пес, який знайшов величезну популярність в мережі, насправді дуже добрий і веселий. Його господиня розповіла, що він навіть врятував її від тяжкої хвороби.