У Слов'янську Донецької області в результаті вибуху в п'ятиповерхівці постраждав літній чоловік. Про жахливу трагедію стало відомо із інформації Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Інформують, що вдень надійшло повідомлення про вибух у багатоквартирному будинку. На місці рятувальники з'ясували, що в квартирі на третьому поверсі стався вибух через витік побутового газу.

"У результаті події постраждав чоловік, 1947 року народження. Він був госпіталізований в опікове відділення Краматорської міської лікарні № 3. Обставини події встановлюються, за попередньою інформацією витік побутового газу стався внаслідок розгерметизації", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, подібний інцидент стався 13 лютого, проте там могло загинути більше людей. Українець намагався підірвати будинок за борги по комуналці. У відділення поліції надійшов дзвінок. Виявилося, що житель Миколаєва закрив себе в квартирі дев'ятиповерхового будинку і включив газові конфорки. Чоловік сказав, що не хоче жити і дає шанс оперативникам знайти місце події. Проте пізніше зневірений чоловік повідомив адресу свого місця перебування.

Варто зазначити, ні для кого не секрет, що такі витівки можуть стати фатальними для багатьох людей, точніше для всіх мешканців будинку.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Києві на вулиці Межигірській біля метро "Контрактова площа" сталася пожежа. Горіла будівля Міністерства фінансів. НП почалася вранці, о 07:37, про подію негайно повідомили ДСНС, які оперативно виїхали на виклик. У зв'язку з пожежею з будівлі евакуювали людей – їх там перебувало 20 осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС і прес-секретар служби Світлана Водолага.

Також Знай.ua писав, що Харків паралізувала моторошна аварія, 4 машини - ущент. У четвер зранку, 14 лютого, на Харківщині сталася моторошна ДТП. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

У повідомленні йдеться, що під Харковом біля селища Рогань сталася масова ДТПза участю чотирьох автомобілів.