У Зімбабве відбулася жахлива аварія на нелегальній шахті. Відомо, що рудник, де видобували золото, затопило. Щонайменше 22 золотошукача зустріли там свою смерть.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Reuters.

За інформацією журналістів, потоп у шахті стався через потужні зливи. Рудник знаходиться на захід від столиці країни Хараре.

Під час події під землею знаходилось близько 70 гірників, тому точну кількість загиблих стане відомо, коли відкачають воду з тунелів. Рятувальникам вдалося підняти на поверхню тіла 22 загиблих тільки 16 лютого. За інформацією місцевих екстрених служб, вісім людей вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати, що кількість загиблих в результаті обвалу житлового будинку в Стамбулі збільшилася до 21 людини. Цю інформацію повідомляє AFP.

"В результаті обвалення семиповерхового будинку в азіатському районі Стамбула загинула 21 людина, ще щонайменше 14 отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Поліція встановлює причини інциденту. Як відомо, обвалення семиповерхової будівлі в Стамбулі відбулося в середу, 6 лютого. У будинку, в якому всього зареєстровано 43 людини, знаходилися 30 жителів. Причина обвалення поки невідома.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Междуреченську Кемеровської області перекинувся автобус, який перевозив працівників вугільного розрізу "Распадський". Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. Автобус упав з обриву в Междуреченську. В результаті аварії загинули 6 шахтарів, а ще 16 постраждало. Автомобіль зірвався у прірву на технологічній дорозі.

Нагадаємо, путінські бандити довели "квітучу республіку": ще один завод припинить роботу.

Як повідомляв Знай.uа жахливий землетрус перевернув цілу країну: перші подробиці катастрофи.

Знай.uа писав, Росію потрясла нова трагедія: число жертв зростає з кожним днем, десятки залишилися без даху над головою.