У Дніпрі невідомі люди відкрили стрілянину по людям з балкона житлового будинку. Місцеві правоохоронці повідомляють, що інцидент стався вчора, 16 лютого. В наслідок цього пригода постраждали люди.

Місцеві правоохоронні органи розповідають, що у злочині підозрюють двох чоловіків, яких одразу й затримали на період розглядів.

Відомо, що потерпілий звернувся в поліцію. Коли співробітники правоохоронних органів прибули в ту квартиру, звідки стріляли, то виявили там тридцатисемилетнего чоловіка. Виявляється, що при проведенні обшуку в його квартирі були виявлені мисливську рушницю і травматичний пістолет.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, тим не менш слідчої групи варто ще з'ясувати кілька моментів. Можливо, у громадянина, який скоїв злочин, взагалі не було дозвіл на зберігання зброї. Тоді до відкритого кримінальній справі може додатися ще одна стаття.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На даний момент зловмисникові інкримінують частину четверту статті двісті дев'яносто шість Кримінального кодексу України. Ця стаття говорить про хуліганство. Слідство триває.

Нагадаємо, в одному зі столичних закладів влаштували стрілянину. Виявляється, що люди, яких попросили піти з кафе, були незадоволені і відкрили вогонь.

Як раніше повідомляв Знай.uа, різдвяний ярмарок закінчилася стріляниною. Невідомий чоловік відкрив стрілянину по перехожих. Стало відомо, що п'ять чоловік постраждали в даній інцидент.

Знай.uа писав, у центрі Києва сталася стрілянина. Стрілець втік з місця події.