В селі Новоселидовому Мар'їнського району Донецької області сталася сильна пожежа в одноповерховому будинку, який забрав життя людей.

Про це стало ясно завдяки прес-центру ДСНС.

пожежа
пожежа

Інформація про інцидент надійшла 17 лютого у 01:54. На місце одразу ж вирушила пожежна служба.

"На місці події рятувальники з'ясували, що загоряння сталося в одноповерховому житловому будинку. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили загиблих чоловіка і жінку", - передає прес-центр.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пожежу загасили приблизно в чотири години ранку. Наразі встановлюють причину займання. Вогонь гасили 7 працівників особового складу та 2 одиниці техніки.

Варто нагадати, що п'ятницю, 15 лютого, в українській столиці був здійснений підпал фірмового магазину Roshen, який розташований на вулиці Срібнокільській, 20. Згідно з попередньою інформацією, внаслідок пожежі вигоріли скла в вітрині.

Випадкові свідки бачили, як до магазину підійшов чоловік у військовій формі з відром у руках, про що повідомляє Інформатор. Як розповіли очевидці, він хлюпнув з відра на зовнішню стіну, після чого вона загорілася. Після цього невідомий зловмисник швидко втік з місця події.

Roshen
Roshen

Варто відзначити, що на місце пожежі рятувальники прибули досить швидко, при цьому вони в протягом декількох хвилин загасили вогонь. Також відомо, що в внаслідок події постраждалих немає. На даний момент правоохоронці і експерти встановлюють причину займання. Як заявляють очевидці, відро, яке зловмисник залишив на місці підпалу, дотепер лежить біля магазину.

Нагадаємо, У Слов'янську вибухнула багатоповерхівка, є постраждалі

У Слов'янську Донецької області в результаті вибуху в п'ятиповерхівці постраждав літній чоловік. Про жахливу трагедію стало відомо з інформації Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Під Донецьком спалили автомобіль впливовою чиновниці: дуже дивні звуки

Також "Знай.ua" писав про те, що Житловий будинок звалився за секунди: рятувальники роблять все можливе