У Чорнобильській зоні відчуження розпочалася лісова пожежа.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ГСЧС).

Інцидента стався у неділю, 17 лютого, о 16:40. До ДСНС надійшла інформація, що у Чорнобильській зоні відчуження на території ДСП "Північна Пуща" (Дитятківське лісництво) поблизу села Бички виникла пожежа. Загорілася суха трава, площа займання становила близько 5 га.

Пожежу гасило 18 рятувальників. Вони залучили 3 одиниці техніки. Вогонь вдалося загасити близько 17 год. 55 хв.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що вночі в Покровську згорів автомобіль сім'ї секретаря Покровського міськради Ірини Сущенко. Відео з місця події розмістила сусідка Ірини Сущенко Тетяна Моїсеєва-Шиленко на своїй сторінці в Фейсбук.

Відзначається, що авторка кадрів, що перед загоранням було чутно звук пляшки, яка розбилась і вже через якість долі секунди капот та передні колеса авто охопив вогонь.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , моторошна пожежа на Дніпропетровщині забрала життя батька і двох дітей.
У селищі міського типу Чортомлик загорівся житловий будинок. Вогонь охопив 25 квадратних метрів. Для того, щоб ліквідувати пожежу, було задіяно 10 співробітників ДСНС. Однак, не зважаючи на те, що пожежу вдалося погасити досить швидко, у вогні загинуло троє людей.

Також "Знай.ua" писав, що в Києві біля однієї зі станцій метрополітену спалахнула пожежа, яка неабияк налякала жителів столиці. За словами очевидців, будівлю, яка розташована в районі ринку і торгових центрів, охопив вогонь, на місці спостерігається сильне задимлення.

Пізніше з'явилась інформація, що пожежа сталася в двох кіосках на ринку. Її площа склала 100 квадратних метрів. Про це повідомили в ГСЧС столиці.