У Херсоні через ідіотизм і необережність молодого 22-річного вітчима загинула однорічна дівчинка. Хлопець у відсутності матері хотів заспокоїти немовля, і почав підкидати дитя до стелі, але все закінчилося трагічно, розповідає видання «Факты».

Лікарі боролися за життя дитини, проте дівчинка, яку впустив татусь, померла. У лікарні дівчинка по імені Влада вчинила з закритою черепно-мозковою травмою, набряком головного мозку. І множинними травмами внутрішніх органів. Медики тричі запускали серце немовляти, на четвертий раз воно зупинилося назавжди. Лікарі Лікарі дитячої обласної клінічної лікарні оцінювали стан дитини як критичний.

17 лютого стало відомо про смерті дитини. Тепер справа про тілесних ушкодженнях буде перекваліфіковано.

Лікарі розповіли, що дівчинка була хвора – вона народилася з однією ниркою, і ця брунька сильно постраждала від травм.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також у дівчинки знайшли забої печінки і численні гематоми на тілі, в тому числі на голові і шиї. У протягом тих днів, що дитина не перебувала в лікарні, дівчинку намагалися заповнити легеневу недостатність з допомогою апарату штучної вентиляції, а доводилося годувати через зонд.

Нагадаємо, версії 22-річного чоловіка, на якого співмешканка залишила дитину, він намагався заспокоїти дівчинку і тому підкидав її. Після одного з таких подкидываний дівчинка впала і втратила свідомість. Чоловік перебуває під слідством.

Нагадаємо, раніше ми писали, що бійцівські собаки на смерть розтерзали немовлят: подробиці страшної трагедії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, пише портал "Политека".

Сім'я проживає у приватному будинку. Матері знадобилося вийти у двір. Крихітного дитини, якому виповнився лише один місяць, вона залишила лежачим в дитячому ліжечку. Повернувшись додому, жінка побачила страшне.

Вона виявила, що її маленька дочка лежить на дивані, а все тіло в ранах схожих на сліди від зубів собак. Відзначається, що в будинку знаходилися ротвейлер і німецька вівчарка.

Мати відразу викликала швидку допомогу. Медики дитину терміново госпіталізували. Однак виявилися безсилі. Дівчинка померла від отриманих ран.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею "Заподіяння смерті з необережності".

Нагадаємо, у Києві закоханих знайшли мертвими: від жахливої картини волосся дибки навіть у копів.

Як повідомляв Знай.иа, закохану пару знайшли мертвою у Києві: шукали довго, від побаченого у копів волосся встало дибки.

Знай.иа писав, анестезія вбила молоду українку: малюк не встиг народитися, а вже осиротіла, лікарі намагалися зам'яти скандал.