15 лютого на Чернігівщині знайшли на смітнику новонароджене немовля. Про це повідомляє прес-центр напцоліції. У Ніжинській поліції зареєстрували виклик - недалеко від лісового масиву знайшли тіло дитини.

Правоохоронці прибули на місце події та встановили, що у поліетиленовому пакеті знаходиться мертве немовля. Поліція розшукує жінку, яка вчинила вбивство над своєю дитиною.

Зараз вони закликають телефонувати та повідомляти про жінок, які нещодано перебували на останніх місяцях вагітності, або якщо є інформація про вагітних жінок, які не планували народжувати, або про тих, хто був на 8-9 місяці вагітності й зараз не виходить із будинку.

Раніше ми писали про те, що 5 січня у Києві жінка вбила дитину. Інцидент стався на Харківському житловому масиві в багатоповерхівці по вулиці Михайла Драгоманова.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За адресою вулиця Михайла Драгоманова, будинок 3в прибули екіпажі патрульної поліції, а також слідчі та медики. За даними місцевих жителів, жінка, що проживала на 10 поверсі будинку, вбила власну дитину. Є відомості, що вона задушила 6-місячну дівчинку.

Після скоєного горе-мати втекла, а в квартирі, де сталася трагедія, перебуває батько дитини. Поліція, яка прибула на місце події, ситуацію не коментує. В будинку працювала кінологічна служба.

Нагадаємо, у Дніпрі невідомі люди відкрили стрілянину по людям з балкона житлового будинку. Місцеві правоохоронці повідомляють, що інцидент стався вчора, 16 лютого. В наслідок цього пригода постраждали люди.
Як повідомляв портал "Знай.uа", суддя, що веде справу Олени Зайцевої, виправдав дівчину, звинувачену у вбивстві. Про це свідчить рішення суду, яке опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень.
Також "Знай.uа" писав, що на виїзді з одного населеного пункту оперативники поліції виявили схрон зброї та боєприпасів до неї. Відразу ж було прийнято рішення про його ліквідацію, проте у ході знешкодження боєприпасів вони здетонували. Український сапер врятував усіх ціною власного життя.