Нещодавно у Львові п'яний водій таксі протаранив зупинку громадського транспорту. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Близько 1 години ночі на місце ДТП, яке сталося на вулиці Кавалеридзе, прибули патрульні машини. Там вони знайшли на зупинці громадського транспорту автомобіль Nissan та водія у стані алкогольного сп'яніння.

Як з'ясували правоохоронці, водієм таксі виявився 27-річний чоловік. Водій свою причетність до ДТП не визнавав. На щастя, були свідки, які розповіли, що саме трапилося, та підтвердили, що саме цей чоловік був за кермом автомобіля.

Свідок заявив про те, що п'яний водій сів у авто, на якому був касетон таксі, завів машину та проїхав не більше 50 метрів, адже там його машина вже "поцілувалась" із зупинкою. Водій почав тікати з місця ДТП, проте його наздогнали та зупинили свідки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як з'ясували правоохоронці, чоловіка вже притягали до відповідальності за водіння у нетверезому стані. Минулого разу він говорив про те, що водійське посвідчення забув. Насправді ж у нього його ніколи не було. Цього разу від перевірки на алкотестері він відмовився.

Поліція склала протокол за ДТП, яке він спричинив, та за управління у нетверезому стані. Також винесли чоловікові постанову за відсутність водійського посвідмення.

Нагадаємо, автотранспортні підприємства минулого тижня подали у міськраду Львова графіки ремонтів маршруток та відновлювальних робіт у салонах. Контролювати цей процес будуть також і посадовці мерії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", актора, продюсера студії "Квартал 95" та кандидата в президенти України Володимира Зеленського охороняють люди, які працюють на українського олігарха Ігоря Коломойського. Вони супроводжували його під час сутички з активістами у Львові.

Також "Знай.ua" писав, що підлітки викинули кота з багатоповерхівки заради лайків: відео юних шкуродерів вразило українців. На місце події викликали правоохоронців. Зараз триває перевірка усіх фактів й учасників події.