У суботу, 16 лютого, у одному з районів Житомира, у Другому Транзитному провулку було знайдено тіла двох жінок - матері та доньки.

Правоохоронці підозрюють у вбивстві Василя Подорожного, а також вважають, що він був знайомий із загиблою дівчиною.

Виклик до поліції надійшов о 8:17 від сусідки загиблих. Жінка подзвонила правоохоронцям і повідомила про те, що бачила, як у дворі чоловік б'є жінку та бігає за дитиною.

Слідчі підозрюють у вбивстві колишнього хлопця Анжеліки - вбитої дівчини. Василь Подорожній нещодавно розійшовся із коханою, а мотивом убивства могли стати ревнощі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вбивство чоловік учинив з особливою жорстокістю: спочатку він убив Ірину Карпець - матір Анжеліки, і кинув тіло поряд із шифером. Далі взявся за дівчину - вдарив її кілька разів по голові шифером. Вона отримала серйозні травми голови та загинула.

На місці трагедії знайшли шапку підозрюваного. Житомирська поліція звертається із проханням повідомити, якщо хтось має інформацію, яка може допомогти слідству, зокрема, де перебуває підозрюваний Василь Подорожній.

Раніше ми писали, що поліція шокувала жахливою знахідкою - тіло новонародженої дитини у лісі виявили вчора, пише Politeka. Про це стало відомо з повідомлення ГУ Нацполиции в Чернігівській області.

За інформацією правоохоронців, що 15 лютого, в поліцію Ніжина надійшло повідомлення про сумну знахідку. У лісовому масиві, неподалік від міського полігону твердих побутових відходів, виявлений труп новонародженої дитини.

Нагадаємо, що загадкове самогубство школярів поставило на вуха всю Україну: стрибнули, взявшись за руки. Два юнаки вистрибнули з шостого поверху недобудованого будинку, один з них загинув.

Як повідомляв портал "Знай.uа", надійшло повідомлення про вибух у багатоквартирному будинку. На місці рятувальники з'ясували, що в квартирі на третьому поверсі стався вибух через витік побутового газу.

Також "Знай.ua" писав, що на Чернігівщині додумалися завести хижака замість пса: зоозахисники б'ють на сполох.