У центрі окупованого Донецька прогримів потужний вибух.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Інцидент стався вранці, 18 лютого у Ворошиловському районі міста.

За словами очевидців, вибух був такої сили, що вікна в будинках затремтіли. Повідомляється, що вибух пролунав він в районі парку Щербакова і відразу ж через гаражів, що знаходяться біля стадіону "Шахтар" повалив стовп диму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Телеграм-канал WarGonzo повідомив, що вибух стався на перетині вулиць 25 років РККА і бульвару Пушкіна на місці знесеного будинку. За попередніми даними - це було скидання вога з безпілотника.

Також повідомляється, що після першого вибуху пролунав другий, який стався на газорозподільній станції недалеко від готелю "Парк Інн", де проживають члени місії ОБСЄ.

Телеграм-канал сепаратистів зазначив, що на місці вибуху вже працюють "слідчі органи ДНР". Передбачувана версія - теракт. В "МНС" також додали, що вибухи сталися в кварталі, де розташовується резиденція ватажка "ДНР".

Наразі не говорять про жертв чи постраждалих.

А за даними російський телеканалів, у Донецьку сталося три вибухи поспіль.

Нагадаємо, на Донеччині багатоповерхувка злетіла в повітря. Причиною трагедії називають вітик газу.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Донецьком виявили два обвуглені тіла. Страшна пожежа знищила будинок та господарів.

Також Знай.ua писав про те, що біля київського поштового відділення знайшли вибухівку.

На Донбасі працює пес-психолог