За останні дні у Львові та області відбувається дуже багато ДТП. Ми розповімо вам про деякі з них.

16 лютого у Львові сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Інцидент стався у Старосамбірському районі Львова.

За інформацією, яку надали у відділі комунікації Національної поліції у Львівській області, водій Фольсваген Пасат не впорався з керуванням та злетів у кювет, а потім врізався в будівлю непрацюючого поста прикордонників.

Відомо, що водієві було двадцять сім років. В салоні автомобіля перебувало ще двоє пасажирів - одному з них було двадцять сім років, а другому - сорок шість.

В наслідок страшної дорожньо-транспортної пригоди два пасажири загинули, а самого водія в терміновому порядку доставили в реанімаційне відділення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На даний момент слідчий відділ встановлює всі обставини дорожньої пригоди. Також зараз вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

Ще одна пригода сталася в Моршині, що на Львівщині. 16 лютого горе-водій збив сімнадцятирічного хлопця на смерть і втік з місця події. Поліція встановила, що двадцяти дев'ятирічний зловмисник перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Було відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 286, згідно з якою водієві загрожує позбавлення волі строком від трьох до восьми років і позбавлення прав.

Ще один інцидент стався вчора, 17 лютого, у Львові. П'яний водій, у якого не було прав, в'їхав в зупинку. За інформацією, це був таксист, у якого ніколи не було водійських прав. Коли чоловік зрозумів, що сталося, вийшов з авто і хотів утекти, але був спійманий. Поліція інкримінує йому водіння в нетверезому стані і водіння авто без прав.

Нагадаємо, 17 лютого в Сполучених Штатах Америки відбулося масова дорожньо-транспортна пригода. Сорок сім автомобілів зіткнулися, так як не впоралися з керуванням на крижаній дорозі. У масовому ДТП є постраждалі та загиблі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Ольга Скабеева потрапила в ДТП. Але її коханий не заперечує і не підтверджує дану інформацію.

Знай.uа писав, три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром.