У ніч на 17 лютого стався інцидент із стріляниною в місті Дніпро. Агресивний чоловік вистрілив з вікна другого поверху в таксиста, після чого захопив заручницю і погрожував "перестріляти всіх" хто наблизиться до нього.

Потерпілого таксиста відразу доставили в обласну лікарню імені Мечникова. Там йому зробили операцію, повідомляє "Інформатор".

На місце події одразу прибуло п'ять екіпажів патрульної поліції разом зі слідчо-оперативною групою бійців поліцейського спецназу. Підозрюваний розмовляв з поліцією через вікно.

Після прибуття силовиків стрілок голосно матюкався, говорив , що йому "не шкода відсидіти 15-20 років, але всіх перестріляти". Також чоловік викликав дівчата легкої поведінки і заявляв, що не збирається її випускати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На щастя дівчини, приблизно через півгодини вона сама вийшла з дому. Там її вже чекали патрульні. Вона нічого не коментувала і поліція лоставиоа її в райвідділ для з'ясування обставин.

В той момент злочинець продовжував кричати на копів через вікно, однак після того як ризикнув вийти з дому з зброєю був затриманий. У будинку чоловіка провели обшук, під час якого було виявлено травматичний пістолет і мисливську рушницю.

Нагадаємо, у Дніпрі двоє неадекватний розстрілювали перехожих з балкона: є жертви

"Знай.uа" повідомляв, все залите кров'ю: у популярному київському кафе влаштували страшенну стрілянину, столиця на вухах

Як писав "Знай.uа" різдвяний ярмарок перетворилася на криваве побоїще: невідомий відкрив вогонь по перехожих