В приватному житловому будинку на Харківщині сталася пожежа. Під час гасіння вогню рятувальники знайшли тіла двох загиблих: чоловіка і жінку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

Страшний пожежа сталася 16 лютого в одноповерховому житловому будинку на вулиці Прилужна в селі Приліпка Вовчанського району Харківської області. Після прибуття на місце трагедії рятувальників, вогонь встиг охопити дерев'яні конструкції перекриття, домашні речі та меблі площею близько 12 "квадратів". Рятувальники ДСНС оперативно загасили полум'я.

У ДСНС розповіли, що при обстеженні внутрішніх приміщень пожежними були виявлені тіла двох загиблих: чоловіки 1973 і жінки 1962 року народження. Також там зазначили, що причиною загоряння,швидше за все, стало необережне поводження з вогнем.

Зараз обставини пожежі встановлюються.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей.Вогонь спалахнув напередодні ввечері у приватному одноповерховому житловому будинку по вулиці Джерельній на площі 35 кв. м.

"Знай.uа" повідомляв, На улюбленому курорті українців згорів переповнений готель: десятки рятувальників не впоралися з вогнем.У курортному селищі Східниця на Львівщині спалахнула готель. В результаті інциденту постраждала жінка.

Раніше "Знай.uа" повідомляв Не встигли: в Києві знайшли трупи чоловіків, які згоріли живцем