На Львівщині правоохоронні органи затримали великого наркодилера, який возив дурман з-за кордону.

Зловмисник протягом тривалого часу займався поставками наркотичних речовин з Європи в Україну.

Відомо, що на Львівщині він був одним з найвпливовіших наркодилерів. В момент затримання, співробітники правоохоронних органів були змушені розбивати вікна автомобіля молотками. Це робилося для того, щоб дістати з машини злочинця.

Під час обшуку салону машини, там були виявлені двісті п'ятдесят грамів кокаїну, триста тридцять грамів героїну і сто грамів екстазі. Примітно, що якщо "штовхати" це "по-чорному", то можна заробити більше двох мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці зазначають: "Проводячи великі наркоугоди, зловмисник став одним з найвпливовіших наркодільців Львівської області і завозив на територію області контрабандні наркотики і психотропи в особливо великих розмірах".

Потім було проведено обшук в його квартирі. Там правоохоронні органи виявили пістолет, патрони та два карабіна.

На даний момент злочинцеві оголошено про підозру. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, коли і як люди почали вживати наркотики. Люди вживають наркотики вже тисячі років - галюциногени, опіати та інші.

Як раніше повідомляв Знай.uа в українській столиці студенти прогулювали пари, щоб позбутися від реклами спайсів.

Знай.uа писав, дочка Ані Лорак після розлучення батьків залишиться з батьком, якщо в суді доведуть, що Лорак вживала наркотики.