Стало відомо, що сьогодні, 22 лютого, в Модові сталося ДТП за участю президентського кортежу.

У п'ятницю, 22 лютого президентський кортеж Ігоря Додона потрапив у ДТП. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Про це повідомили в інформаційному агенстві ТАСС.

" Я якраз прямував з робочою поїздкою в один з районів Молдови. І як на зло не обійшлося без пригод. Якраз по дорозі на зустрічну смугу шосе виїхав автомобіль, який врізався в машину супроводу, яка слід у слід їхала за моєю машиною. Благо, все обійшлося без постраждалих. На цей момент обставини аварії з'ясовує поліція , - прокоментував цю ситуацію Президент Молдови Ігор Додон.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще


Зіткнення двох легкових автомобілів сталося на трасі Страшени — Калараш.

Про цю ситуацію президент відгукнувся на своїй соцстрінці у Facebook повідомивши у своєму посланні про те, що він в безпеці, а так само попросив своїх прихильників, друзів і колег не спекулювати на тему ДТП за участю автомобіля з його кортежу.

"Я в безпеці! Цього разу машина, в якій я їхав, не постраждала, проте пошкоджений автомобіль співробітників служби охорони. Прошу всіх колег, друзів, прихильників утриматися від спекуляцій на тему цього ДТП", заявив Додон.

Так, він зазначив, що напередодні виборів багато можуть расченивать цю неприємність як спланований сценарій розвитку подій, але Додон, в свою чергу просить вважати цей випадок збігом невдалих обставин.

"Я чудово розумію,що напередодні виборів можуть виникнути різні теорії і сценарії, але давайте ми будемо вважати цей неприємний випадок збігом невдалих, особливих, обставин, які часом відбуваються в житті, нехай і частіше, ніж нам хотілося б. Я в порядку, зараз прямую на зустріч з громадянами. Впевнено рухаємося далі", - заявив Додон.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те як дівчина потрапила під колеса машини в самому центрі Дніпра.


Також "Знай.ua" повідомляв про жахливу ДТП у Харкові за участі трьох легкових машин.


Раніше "Знай.ua" інформував про суворих водіїв фур, які на шмаття рвуть маленькі легковики.