Тіло жінки виявили на узбіччі дороги в Києві біля станції метро "Чернігівська".

Про це повідомляють в прес-службі столичної Нацполіції в п'ятницю, 22 лютого.

Зокрема, відомо, що близько 7 годин ранку чергова частина місцевого райвідділу поліції отримала провідомлення про виявлення на узбіччі дороги лежить мертва жінка.

"За попередньою інформацією, видимі тілесні ушкодження судово-медичні експерти не виявили", - повідомляють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того відзначається, що співробітники поліції не знайшли жодних документів, які б так чи інакше засвідчували особу потерпілої.

Разом з тим варто відзначити, що англійський діджей Майкл Холлінгворт помер уві сні з восьмимісячним немовлям на руках після дванадцятигодинної гульби з кокаїном і горілкою. Тіло чоловіка виявили в будинку колишньої дівчини Холлінгворта.

Передозування кокаїном сталася уві сні. Чоловік заснув, обіймаючи свого маленького сина Сонні.

"По предварительной информации, видимые телесные повреждения судебно-медицинские эксперты не обнаружили", - сообщают правоохранители.

Через годину вона знайшла його мертвим і звернулася за допомогою до колишньої подруги Майкла Лашане Ноттінгем, яка спала в сусідній спальні зі своїм нинішнім хлопцем.

За словами Бриджвотер, дві пари провели ніч у будинку Ноттінгем, намагаючись врегулювати розбіжності, що в кінцевому підсумку обернулося трагедією.

За свідченнями очевидців, Холлінгворт нюхав кокаїн протягом всієї ночі, випив біля літра горілки, а під вранці "закинувся" діазепапом.

Останнім часом Майкл, відомий в місцевих клубах під псевдонімом Dj Giddy, перебирав з випивкою і наркотиками. Його поведінка стало неконтрольованою. За кілька місяців до трагедії він вже намагався покінчити з собою.

Під час розтину в його організмі виявили летальні рівні кокаїну, а також "низькі концентрації" морфіну, кодеїну, фентанілу та діазапему. Судмедексперти також постановили, що тривале зловживання кокаїном завдало шкоди серцю Майкла.

Нагадаємо, київські копи жорстоко розправилися з чоловіком.

Як повідомляв "Знай.ua", львів'янка потрапила в циганське рабство.

Також "Знай.ua" писав, що жінці залишили у спадок схованку з прадавнім скарбом.

На дні Ла-Маншу виявили тіло зниклого футболіста Еміліано Сали