Харківська місцева прокуратура №5 направила у Червонозаводський районний суд Харкова обвинувальний акт стосовно підозрюваних у груповому зґвалтуванні (ч. 3, ст. 153 КК України). Про це повідомляє "sq.com.ua".

За словами керівника Харківської місцевої прокуратури №5 Володимира Калюга, пригода сталась в грудні 2018 року.

За попередніми даними слідства, вдень на пустирі біля недобудови двоє чоловіків напали на 40-річну харків'янку. Зловмисники спочатку побили жертву, після чого повалили на землю і зґвалтували. Врятували її випадкові свідки, вони викликали поліцію. Нападників затримали в той же день. Ними виявилися двоє чоловіків 54 47 років з Харківської області.

Зараз чоловіки знаходяться під вартою, їм загрожує 12 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що поглумився над 10-річною дівчинкою: українцям показали особа збоченця.У соціальних мережах опублікували фотографію рецидивіста, якого обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні 10-річної дитини. Жахлива історія сталася в Новомосковському районі Днерпопетровской області."В коментарях і особистих повідомленнях до публікації про педофіла дуже просили показати обличчя. Тримайте", - пише співтовариство.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що рецидивист-збоченець жорстоко катував 10-річної дитини під Дніпром.У Новомосковському районі (Дніпропетровська область) вчора, 25 червня, поліція затримала чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні 10-річної дівчинки.Це підтвердив на своїй сторінці в Facebook перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Знай.uа" писав, що зґвалтування випускниці: з'явилися нові подробиці.17-річна випускниця Ірина Мукоид є не першою жертвою ґвалтівників. Про це написала журналістка Наталія Костилєва в Facebook, посилаючись на лист анонімних свідків. Вона дізналася, що були два свідки, однак поки всі знають про одному Василя Гнатюка.