У Липовці, що на Вінничині двоє рецидивістів по-звірячому розправилися з місцевим жителем за те, що він свідчив проти одного з них на суді.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відомо, що 53-річного чоловіка спочатку жорстоко побили у власній квартирі, а вже потів виволокли на майданчик зони відпочинку місцевого ремзаводу. Після цього вони вирили яму на березі річки Соб та закопали свою жертву.

Правоохоронці відразу ж розповіли, що у той час коли чоловіка закопували він ще ймовірно був живим, проте був без свідомості через отримані травми.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Більше того відомо, що побачивши, що вирита яма була занадто коротка кримінальники переламали чоловікові ноги, після цього він вже туди помістився.

"Про те, що трапилося ми дізналися тільки кілька днів по тому. Справа в тому, що потерпілий, хоч і мав дружину і дітей, жив окремо від них, тому повідомити про його зникнення не було кому. Проте сталося так, що розмова його вбивць, які обговорювали між собою подробиці скоєного ними злочину, підслухала місцева мешканка. Вона і повідомила в поліцію інформацію, що, за її підозрами, ці двоє вбили і закопали людини", - начальника Липовецького райвідділу поліції Вінницькій області Руслан Гемба.

Наразі вже відомо, що чиловики затримали ймовірних вбивць. Ними виявились раніше судимі за крадіжки і грабежі молодими людьми 20 і 23 років. Спочатку вони придумували собі алібі і давали суперечливі показання, але потім зізналися у вбивстві і показали місце, де заховали тіло. Причиною вбивства вони назвали давню ворожнечу: виявилося, потерпілий свідчив в суді проти одного з рецидивістів, і той, вийшовши з в'язниці, вирішив помститися.

Разом з тим варто відзначити, що перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін розповів, що в одному з українських селищ стався дикий випадок. Відомо, що 14-річний хлопець скоїв жорсткий злочин сексуального характеру по відношенню до малолітнього хлопчика, який вчиться у шостому класі.

За словами Аброськіна, свої злочинні діяння ґвалтівник знімав на мобільний телефон.

"Жахливий злочин скоїв неповнолітній хлопець. Коли почали розбиратися в причинах, то встановили, що саме таким чином п'ять років тому цього самого хлопця гвалтував його рідний батько, який відбуває покарання в місцях позбавлення волі", - йдеться в повідомленні Аброськіна.

Нагадаємо, у Києві біля метро виявили тіло голої жінки.

Як повідомляв "Знай.ua", у справі Гандзюк з'явився ключовий підозрюваний.

Також "Знай.ua" писав, що соратники Гандзюк назвали ім'я третього причетного до вбивства.

Справа Гандзюк: підозрюваного Владислава Мангера випустили під заставу