Поліцейські займаються розслідуванням злочинів. Про це повідомляє "facti.ks.ua".

У період з 5 по 6 лютого невідомий пробрався в церкву в селище міського типу Асканія-Нова Чаплинського району. Злочинець пошкодив вікно і виніс із храму майно, яке поки уточнюється.Поліція встановлює особу зловмисника.

У період з 6 по 7 лютого була обкорована церква в селі Зеленівка Херсонської міської ради. Зловмисник вкрав ювелірні вироби. Правоохоронців чекає важка робота, адже хто ео зробив, поки невідомо. Варто відзначити, що скрізь зловмисники залишили свої "сліди".

Нагадаємо, що поліцейська і митник серед ночі вкрали зупинку, але все зняла камера. Соромно дивитися.Днями в мережі оприлюднили відео, на якому видно, як митник і поліцейський розкрадають в Ужгороді оснащену за останнім словом техніки автобусну зупинку.Про це повідомив на своїй сторінці житель Ужгорода, журналіст Віталій Глагола

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що тисячі крадіжок зі зломом: список найбільш небезпечних районів Києва.Дуже важливим є той факт, що перед покупкою житлової нерухомості важливо оцінити не тільки стан об'єкта і будівлі в цілому, але і поцікавитися кількістю скоєних квартирних крадіжок у районі передбачуваної. Так як велика кількість зареєстрованих правопорушень збільшує ризик, що житло можуть пограбувати. Про це пише портал "Политека".

"Знай.uа" повідомляв, що хакери винайшли нову пастку для власників iPhone: як уникнути крадіжки.Експерти видання KrebsonSecurity повідомили про виявлення нового незвичайного способу проведення хакерських атак на користувачів смартфонів iPhone. За заявою фахівців, хакери обдзвонюють власників iPhone з використанням номера, який повністю відповідає номеру цієї служби підтримки Apple. Причому користувачі смартфонів ні про що не здогадуються.