У Львові та області з початку 2019 року відбулося дуже багато страшних пожеж. За два місяці нового року загинули кілька десятків людей.

У Львівській області було зафіксовано чотириста сім сигналів про пожежу. Головне львівське управління Державної служби з надзвичайних ситуацій стурбоване тим, що відбувається.

Сьогодні, 27 лютого, у Львівській області згорів житловий будинок. В будинку знаходився сімдесятирічний чоловік. Коли рятувальники його знайшли, він вже не подавав ознак життя. Причини займання встановлюються.

Пожежа у громадському транспорті
Пожежа у громадському транспорті

На початку лютого, шостого числа, надійшов сигнал про те, що загоряння сталося в підвалі 12-поверхового будинку. Відомо, що рятувальники прибули на місце події дуже швидко, тим самим змогли запобігти загоряння інших ділянок будинку. Задимлення було занадто велике, тому співробітникам ДСНС довелося працювати у спеціальних масках.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

У пожежі постраждалих, на щастя, не виявили. Всі обставини інциденту з'ясовуються.

До речі, з січня по сьогоднішній день було зафіксовано 407 сигналів про пожежу. Деякі з них стали смертельними для двадцяти семи чоловік. Ще п'ятнадцять чоловік постраждали, але, на щастя, залишилися живі.

Нагадаємо, на Лівому березі Києва сталася пожежа. На Дарниці горіли склади. Вулиці оповив густий чорний дим. Всі обставини інциденту встановлювали співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як раніше повідомляв Знай.uа, під час однієї з пожеж співробітники ДСНС врятували бездомних. Рятувальники використовували апарати на стиснутому повітрі і спустилися в задимлений колектор. Ці апарати використовували через те, що було дуже багато густого диму і неможливо було дихати. Співробітники ДСНС виявили там двох бездомних 1989 і 1956 року народження.

Знай.uа писав, в українській столиці загорівся дах нежитлової будівлі. Причини займання встановлювали співробітники правоохоронних органів.