У ніч на суботу, 2 березня, в Київській області троє людей померли в результаті отруєння чадним газом.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Наразі вде відомо, що рятувальники отримали повідомлення про смерть трьох людей на Київщині у результаті отруєння чадним газом. Також стало відомо, що одній людині в будинку вдалося вижити. Його екстрено госпіталізували в найближчу медустанову.

Проте тут же стало відомо, що при огляді будинку рятувальники так і не зуміли знайшли джерела загоряння.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у Дніпрі в покинутому колекторі тепломережі сталася пожежа. Рятувальники виявили тіло чоловіка під час гасіння вогню.

Про пожежу рятувальники дізналися 28 лютого о 23:37 на бульварі Слави Соборного району міста. Полум'я встигло знищити сміття на площі 20 квадратних метрів. Рятувальникам, які прибули на місце пожежі, вдалося локалізувати пожежу 1 березня у 00:39, а повністю ліквідувати в 00:48.

У ДСНС розповіли, що на пожежі виявлено тіло чоловіка без ознак життя та зазначили, що причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Крім того варто відзначити, що у мережі з'явилося моторошне відео залізничної катастрофи в Каїрі. Трагедія призвела до безлічі жертв. Локомотив, який користувачі інтернету вже встигли охрестити "поїздом з пекла", перетворив платформу вокзалу Рамзес в суміш бетону, попелу і людських останків. Люди згоріли живцем.

На кадрах видно, як через залізничні колії йдуть пасажири, а на платформі знаходяться безліч людей.

Після зіткнення локомотива з платформою, весь перон був засипаний останками людей. Масштаб катастрофи потряс весь світ – це буде навіки закарбоване в трагічній літописі Каїра. Поранені десятки людей – і медики ледве встигали надавати їм допомогу.

Згідно з повідомленням місцевих ЗМІ, після події подав у відставку Міністр транспорту Єгипту Хішам Арафат.

Раніше Арафат заявив про повернення до колишнього режиму роботи. За його словами, потяги вже починають ходити за графіком.

Нагадаємо, у Львові живцем згоріли кілька десятків людей.

Як повідомляв "Знай.ua", у Британії відкрилися ворота в геєну вогненну.

Також "Знай.ua" писав, що дані космічного супутника шокували вчених.

Як розпізнати та вберегтись від отруєння чадним газом - історії тих, хто вижив