На Волині знайшли труп зниклого три місяці тому Олександра Приймака, його тіло було виявлено в річці.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що 19-річний хлопець пішов до сусіднього села на дискотеку, проте тоді так і не повернувся. Поліція розпочала пошуки молодика та майже три місяці вони були безрезультатними.

Однак нещодавно його тіло виявили у надувному човні, який плив по річці Луга, неподалік від селища де він жив. Труп знаходився у рові, що впадає у водойму, біля села Житані, в якому жив загиблий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Силовики відзначили, що стан тканин хлопця не дозволяє відразу визначити причину смерті за зовнішнім виглядом.

Про те, що стало можливою причиною смерті молодої людини і хто понесе відповідальність поліція не розповідає.

Разом з тим варто відзнаичти, що з'явилася провокаційна інформація про те, що винуватець кривавої аварії на Сумській у Харкові Геннадій Дронов може опинитися на волі. Цікаво, що в резонансну справу по даній аварії, в результаті якої загинули 6 людей і ще п'ятеро отримали важкі травми, може втрутитися президент України Петро Порошенко.

Так, на президентському сайті електронних петицій зареєстрували звернення до глави держави про помилування Геннадія Дронова, який разом з Оленою Зайцевою отримав 10 років в'язниці. Офіційну петицію було зареєстровано 28 лютого, а її автором виступив Андрій Федоров. На думку автора петиції, Геннадія Дронова нібито засуджено несправедливо, і тому "необхідно прийняти рішення про його помилування".

"Про помилування Дронова Геннадія обвинуваченого у скоєнні ДТП, яка мала місце в місті Харкові 18 жовтня 2017. Оскільки вважаємо, що його засуджено несправедливо. Вирок Київського районного суду міста Харкова від 26 лютого 2019", — сказано у зверненні.

За станом на ранок 2 березня, дану петицію про помилування Геннадія Дронова підписали 138 людей з 25 000 необхідних.

Нагадаємо, кошмарною смертю загинув син знаменитого хірурга.

Як повідомляв "Знай.ua", під Дніпром з'явилась небезпечна банда.

Також "Знай.ua" писав, що фанат Ганнібала Лектера пообідав печінкою однокурсника.

Смерть Захарченка у ресторані "Сепар": бойовики знайшли "американський слід"