На Рівненщині загорівся пасажирській потяг. Пожежникам довелося гасили полум'я протягом 2,5 години.

Про це інформує прес-служба ГСЧС області.

Повідомлення про пожежу до місцевої служби рятувальників надійшло у вівторок, 5 березня, близько 16:40. У районі села Немовичі в Рівненській області на ходу загорівся пасажирський потяг сполученням "Сарни - Здолбунів".

На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни, а також місцеву пожежну команду села Немовичі. Відомо, що загоряння сталося у машинному відділенні дизельного потягу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вогнеборці екстрено евакуювали півтори сотні пасажирів. Жертв і постраждалих немає. Полум'я довелося гасити 2,5 години, застосували для цього і пожежний потяг. Також, щоб загасити пожежу потяга залучили 8 чоловік особового складу. Причину загоряння з'ясовують.

Разом з тим варто зазначити, що у німецькому місті Нюрнберг сталася моторшна пожежа. Загорівся житловий будинок, в результаті чого загинуло 5 осіб.

Трагедія сталася в ніч з 1 на 2 березня. Відомо, що рятувальникам близько 3:00 годині ночі повідомили про займання. Коли вони приїхали, половина першого поверху була охоплена вогнем, а решта була в диму.

Пожежники виявили жінку та чотирьох дітей на верхньому поверсі будинку. Вони винесли їх на вулицю, однак всі спроби реанімувати були марні.

"На жаль, будь-яка допомога занадто пізно", - сказав представник пожежної служби.

Чотири жертви пожежі - діти, найстаршому з яких виповнилося 7 років. Серед загиблих також діти у віці чотирьох, п'яти і семи років, а також 34-річна жінка.

Нагадаємо, що полум'я охопило багатоповерхівку: люди у відчаї вистрибували з вікон на зустріч смерті.

Як повідомляв "Знай.ua", палав заживо: моторошна трагедія у Запоріжжі перелякала українців.

Також "Знай.ua" писав, що поїзд з пекла перетворив станцію на суміш попелу, бетону і людських останків.