Смертельні випадки, пов'язані із залізничними потягами, все частіше стали відбуватися на території нашої країни. Особливе місце в них займають зацепери та інші екстремали, які не проти прокотитися на даху поїзда з вітерцем. Проте нерідко трапляються й інші випадки, пояснити які досить складно, останній з яких стався в Харківській області.

Неподалік від міста Куп'янськ Харківської області вантажний потяг на смерть переїхав чоловіка, про що стало відомо з повідомлення відділу комунікації обласної поліції.

Місце трагедії

Згідно з інформацією правоохоронців, вантажний потяг Куп'янськ - Сортувальний - Тополя на неосвітленій ділянці смертельно травмував невідомого чоловіка, вік якого приблизно 25-30 років. Машиніст розповів, що чоловік сидів на лівій колії, при цьому на сигнали високої гучності поїзда не реагував.

На даний момент поліція проводить необхідні заходи для встановлення особи загиблого, тривають слідчі дії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вантажний поїзд

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з поїздом Інтерсіті сполученням Київ-Харків стався інцидент – під час їзди прямо під колеса кинувся лось. Згідно з інформацією очевидців, машиніст відчайдушно сигналив кілька разів, однак тварина завмерла прямо на рейках, тому зіткнення уникнути не вдалося. В результаті загинув лось, а потяг був змушений затриматися на півгодини.

Як повідомляв портал "Знай.uа": пасажири поїзда на Рівненщині були шоковані тим, що прямо під час поїздки він загорівся. Згідно з інформацією рятувальників, повідомлення про інцидент надійшло на гарячу лінію близько 16:40. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожарнорятувальної частини міста Сарни, а також місцеву пожежну команду села Немовичі. Відомо, що загоряння сталося в машинному відділенні дизельного поїзда.

Також "Знай.uа" писав, що Укрзалізниця порадувала українців повідомленням про те, що в поточному році в експлуатацію введуть 40 нових вагонів, які кардинально відрізнятимуться від тих напіврозвалених, до яких всі вже звикли.