У неділю, 10 березня близько 04:30 надійшло повідомлення про пожежу в Ізюмський відділ поліції. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

Місцева жителька повідомила, що в сусідній квартирі пожежа. На місце терміново виїхала пожежна машина.

Після того, як пожежники ліквідували осередок пожежі, в будинку знайшли тіло 9-річної дівчинки. За попередньою інформацією, дитина отруїлася чадним газом.

Сусіди розповіли, що дівчинка досить часто залишалася на ніч одна в квартирі, тому що мама працює на одному з підприємств в нічну зміну.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На даний момент фахівці встановлюють причину пожежі.

У дитини немає видимих ознак насильницької смерті. Її тіло направлено в морг.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) КК України.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області сталася кривава трагедія. Так, у селищі Семенковка виявлено бездиханне тіло, загиблим виявився громадянин Ізраїлю Олександр Бохонов, який зник у Білгороді-Дністровському.

За інформацією копів, обгорілий труп 32-річного ізраїльтянина виявили в приміщенні електростанції водонасосної станції.

Нагадаємо, Києві таксист збив на смерть пішохода. У Києві відбулася смертельна аварія, в лікарню потерпілий так і не доїхав.

Як повідомляв Знай. ua, жахлива трагедія на Харківщині: поїзд перемолол українця на частини. Машиніст зробив все можливе, проте чоловік немов не чув поїзда.

Знай. ua писав, що під Одесою виявили обгорілий труп іноземця, зниклого два місяці тому. Поліція виявила у загиблого документи співробітника служби безпеки.