У Харкові юрба агресивно налаштованих неповнолітніх напала на чоловіка.

Відповідне відео оприлюднив харків'янин Дмитро Марзоні у Facebook.

На відео видно, як група дітей накинулась на чоловіка, оточили його і почали нападати з усіх боків, намагаючись вдарити.

В Харькове толпа малолетних напала на мужчину. Вспоминается случай с боксёром в Киеве, который силой поставил «нападавших» на место. Уверен что до таких сцен доводить нельзя. Дети должны знать своё место, уважать старших и Закон. А патрульной полиции и участковым стоит напоминать «особо забывчивым».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Geplaatst door Dmitriy Marzoni op Dinsdag 12 maart 2019

"У Харкові натовп малолітніх напала на чоловіка. Пригадується випадок з боксером в Києві, який силою поставив "нападників" на місце. Упевнений, що до таких сцен доводити не можна. Діти повинні знати своє місце, поважати старших і Закон. А патрульній поліції і дільничним варто нагадувати "особливо забудькуватим", - написав автор під відео.

Українці, шоковані кадрами, активно коментують відео у соціальній мережі.

"Маленькі звірі, і в нашій країні це не рідкість, то дівчатка вбивають один одного, то ось це ... І як ростити тут свою дитину ... просто страшно", "І головне те, що їхні батьки такі ж самі, якщо виховали таких дітей! А тим малим гівнюкам нічого не буде. Ну #аніжедєті. Можу лиш уявити що буде з них через 10-20 років", "Майбутні убивці та гвалтівники", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Національна поліція України викрила та затримала організатора дитячої порностудії в Києві.

поліція
поліція

Всі заходи зі встановлення особи злочинця, документування зазначеного злочину проводилися в рамках спільних зусиль з колегами з Великобританії.

Як повідомляв раніше Знай.ua, поки поліція з'ясовує обставини та шукає свідків, київські ультрас розшукали учасників банди неповнолітніх, які "прославились" брутальними нападами на перехожих у центрі Києва. Підлітків змусили публічно покаятися за свої вчинки.

Про це повідомив паблік "Київ Оперативний", який і виклав відео "покарання".

Також Знай.ua писав про те, що в Київській області судитимуть двох підлітків, які до смерті побили жителя одного з сіл.