У Києві вбили співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого. Його тіло знайшли вранці, 14 березня біля церкви - чоловік лежав у калюжі власної крові. На трупі - численні сліди насильницької смерті.

За попередніми даними, він працював провідним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АП.

Олександр Бухтатый

Нагадаємо, раніше ми писали, що у центрі Києва зарізали чоловіка, фото 18 +

У п'ятницю, 1 лютого, в Києві біля будинку за адресою Юрія Іллєнка, 7 виявлено тіло чоловіка. На ньому виявили сліди насильницької смерті.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 06:00.

Наголошується, що чоловік виглядає на 30-35 років. Труп лежав біля Мафів. Коли прибули поліцейські, чоловік вже був мертвий. Патрульні помітили криваві сліди і викликали оперативників. Огляд показав, що на тілі чоловіка є 5-6 поранень від ножа. Точна причина смерті буде встановлена патологоанатомами. Хто вбив чоловіка і який був мотив належить з'ясувати правоохоронцям. На місці працюють слідчо-оперативні групи Шевченківського та Головного управління поліції. Деталі встановлюють.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Бабуся з дідусем живцем спалили рідного онука

У Хакасії рідні бабуся з дідусем спалили в печі свого онука, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Обвуглений труп хлопчика був знайдений п печі.

Інцидент стався, поки мати 11-річного хлопчика знаходилася в сусідньому селі.

Також "Знай.uа" писав про те, що Дитячий садок став місцем трагедії: бив 5 годин

У Білій Церкві чоловік замкнув свою співмешканку у котельні дитячого садка і издевался над жінкою, підозрюючи її в зраді.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу Національної поліції Київської області

Після п'яти годин тортур і побиття ґвалтівник залишив жінку в приміщенні котельні і зник.