У четвер, 14 березня, Київ сколихнула новина про страшну знахідку - поліцією було виявлене бездиханне тіло чоловіка.

поліція
поліція

Як з'ясувалося, загиблим виявився співробітник Адміністрації президента Олександр Бухтатий, повідомляють в поліції.

Дані про загибель цієї людини підтвердили також і в АП.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Згідно з інформацією, тіло було виявлено випадковими перехожими на вулиці Багговутівській. Поряд з трупом лежали документи на ім'я Бухтатого. Співробітники поліції, які прибули на місце інциденту, також підтвердили особу загиблого. Наскільки відомо, саме Бухтатий очолював відділ консультантів головного департаменту інформполітики АП.

У поліції заявляють, що на тілі загиблого є сліди насильницької смерті. Згідно з даними видання, бездиханне тіло було виявлено о 6 годині 50 хвилин поруч з входом в недобудовану церкву. Але о п'ятій годині ранку там працювала техніка, і ніякого тіла там не було.

Джерело зазначає, що у загиблого вкрали банківську картку, а також мобільний телефон. Однак при цьому, посилаючись на неназване джерело в АП, видання зазначило, що ніяких слідів насильницької смерті на тілі Бухтатого немає, крім як "кров з носа". Також наголошується, що підозрювані нібито вже затримані.

Нагадаємо, на конференції в Мюнхені з питань безпеки охоронець президента України штовхнув журналіста одного з пропагандистських каналів, який намагався поставити президенту запитання.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це передають російські ЗМІ.

Журналісти хотіли задати проходить повз українському президенту питання, але відповідь не змусила себе довго чекати: "Російським телеканалам ми інтерв'ю не даємо, поки ви не вибачтесь перед Україною".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилося шокуюче відео, як охоронець президента Петра Порошенка під час його зустрічі з жителями Кропивницького вибив з рук хлопця гаджет, яким той знімав президента.

Також Знай.ua писав про те, що поліція опублікувала нові деталі кривавого вбивства співробітника Адміністрації Президента Олександра Бухтатого.