У центрі Москви невідомий молодий хлопець заліз на самий верх арки Кримського моста.

На місце приїхали рятувальники і лікарі. Хлопець зараз знаходиться на висоті п'ятиповерхового будинку.

На висоті невідомого помітили очевидці і зафіксували на відео. Поки що про причини екстремального сходження на шалену висоту невідомі. ЧИ метою такого вчинку є бажання суїциду, чи екстремальні потреби молодика, з’ясують фахівці. Зараз він ходить понад огорожею переправи.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Хлопця щойно зняли рятувальники. Навіщо він забрався на арку Кримського моста – поки неясно. Зараз з ним працюють медики.

Варто зазначити, що зараз молоді люди часто займаються руфінгом – це досить екстремальна діяльність, пов’язана з підкоренням високих об’єктів, що пристосовані для цього лише технічно, так і взагалі місць, куди фізично людина може піднятися.

У нас таких людей вважають трішки божевільними, вандалами, бешкетниками, як-от подумала при першій зустрічі я. Та насправді, це просто любителі піднятися на будь-що високе й цікаве – чи це протяжний дах житлового будинку, чи покрівля недобудови, або ж навіть найвищі радіомачти (де даху немає, а просто "висока точка"), і саме з метою якихось вражень, фото, тощо – і аж ніяк не ціллю ремонту, прокладення кабелів, встановлення антени чи чогось подібного, адже такі люди не чула, аби відносили себе до руферів

Нагадаємо, ЗСУ призвели кораблі і винищувачі в бойову готовність, чути постріли і вибухи: що відбувається. "Кораблі морського компонента Об'єднаних сил за сигналом тривоги здійснили вихід з пункту базування в певний район акваторії моря".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кривавий День Добровольця: ворог розгромив ЗСУ, Донбас усіяний тілами українських героїв.

Також "Знай.ua" писав про те, що Путін залишив бойовиків "ЛДНР" без грошей навіть на похорон: біжать, як щури з корабля.