Невідомий чоловік в центрі Москви вирішив залізти на арку Кримського мосту. Очевидці даної пригоди все зняли на відео. Про це в суботу, 16 березня, повідомляє видання "БМ" з посиланням на опубліковане відео на Telegram-каналі Life Shot.

На відеоролику видно, як молодий чоловік вже повільно спускається по опорі. В цей час до нього піднімаються рятувальники.

Як розповідають свідки того, що сталося, чоловік не постраждав і спустився на землю без травм. В даний час з ним працюють медики та місцева поліція. Що спонукало чоловіка піднятися на арку Кримського мосту в центрі Москви, поки не повідомляється. Цілком можливо, що чоловік виявиться черговим екстремалом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Екстремал вибрався на висоту п'ятиповерхового будинку. На місце НП приїжджали лікарі та чотири наряди рятувальників. Незабаром хлопця зняли рятувальники і передали медикам. Він не пояснив, навіщо вирішив забратися на арку", — йдеться у повідомленні.

У той же час, користувачі соцмережі встигли підняти на сміх дивного росіянина-скелелаза.

"У них там загострення напевно", "у всіх психів навесні загострення", "напевно, він псих", "тут таких багато", "відразу видно – весна", — пишуть дотепні користувачі.

Варто відзначити, що серед української молоді нині популярна така небезпечна і екстремальна розвага, як підйоми на дахи будинків та інші висотні точки без спеціальної підготовки, і найчастіше – без страховки.

Люди, частіше молоді і підлітки, які займаються цим неподобством, називають себе руферами, від англійського "roof" - дах. Чи варто говорити про те, що такі розваги нерідко закінчуються фатально для руферів, яким пощастило менше за інших?

Нагадаємо, у Києві поліція затримала нетверезого 16-річного хлопця, який вкрав у батька машину і потрапив в аварію з патрульною машиною Toyota Prius.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Полтаві, 16 березня, під час візиту Президента Петра Порошенка в місто, де він звільнив губернатора Валерія Головка, сталася сутичка між активістами та поліцією. В результаті інциденту був поранений один чоловік.

Також "Знай.uа" писав, у Хмельницькому на світлодіодному екрані, що на розі Гагаріна та Кам'янської, почалася трансляція фільму для дорослих. Дивний інцидент стався близько 18.00.