Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталась у Житомирській області. Водій легковика не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом. Від удару машина перетворилася на металобрухт, а водій загинув.

Як повідомили у прес-службі ДСНС в Житомирській області, фатальна ДТП сталася 17 березня ввечері неподалік с. Кошелівка Пулинского району.

До прибуття рятувальників тіло чоловіка витягнули з автомобіля очевидці події. У транспортному засобі на передньому сидінні також знаходився пасажир, якого затисло нижні кінцівки конструкціями легковика.

"Користуючись гідравлічним інструментом, рятувальники обережно розтиснули частину машини, на яку припав удар, дістали чоловіка і передали до карети "швидкої". Потерпілого госпіталізували в Пулинську центральну районну лікарню з травмами різного ступеня тяжкості", - інформує ДСНС.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюють правоохоронці.

"В транспортному засобі на передньому сидінні перебував пасажир, якому затиснуло нижні кінцівки конструкціями легковика. Користуючись гідравлічним інструментом, рятувальники обережно розтиснули частину автівки, на яку прийшовся удар, дістали чоловіка та передали до карети "швидкої". Потерпілого госпіталізували до Пулинської центральної районної лікарні з травмами різного ступеню важкості", - йдеться у повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, труп збирали по частинах: в Одесі Mersedes на шаленій швидкості зніс пішохода та вперіщився в дерево.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Під Києвом авто зім'яло в коржик, п'ять жертв: підлітки каталися вночі.

Також "Знай.ua" писав про те, що "Ти нас втягнув у таке г*вно", - мати мало не лінчувала сина на очах у копів. Патрульні, які спіймали порушника не очікували такого прийому від матері чоловіка. За даними патрульної поліції області, 11 березня надійшла інформація про те, що водій у стані сп’яніння сів за кермо автомобіля Chery.