Нещодавно житель Закарпатської області потрапив у моторошну аварію у Німеччині. Лікування дуже дороге. Рідні вже зібрали певну суму, але цього не вистачає.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Відомо, що ДТП сталося у середу, 13 березня. 19-річний Віктор Марций з села Кленовець, що в Мукачівському районі, працював водієм у Німеччині. Він був за кермом мікроавтобуса, який врізався у вантажний причіп на автостраді А3. Удар був настільки сильний, що вантажівку відкинуло на іншу фуру, яка була попереду. Рятувальникам довелося вирізати хлопця з авто, яке перетворилося на купу металобрухту.

З місця події потерпілого вертольотом доставили в лікарню в місто Пассау. Відомо, що хлопець отримав важкі травми. Зараз 19-річний закарпатець в реанімації у важкому стані.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Травми дуже серйозні. Найбільше постраждала голова, легені, у нього множинні переломи. Лікарі роблять все, що від них залежить, але лікування коштує дуже дорого. Попереду багато складних операцій, — розповіли рідні хлопця", - розповіли рідні Віктора.

Мама Віктора — Світлана, працює вчителем математики. Зараз вона вже в Німеччині, поряд з сином. Близьким вдалося зібрати суму, але для порятунку хлопця цього не достатньо, адже лікування дуже дороге. Тому рідні закарпатця просять небайдужих допомогти їм зібрати гроші.

Номер карти - 4149 4996 4103 8052 - Марций Тетяна Іллівна.
Або 5168 7573 5535 7916 - Роман Андріана Вікторівна.
Номер телефону 0955693527.

Нагадаємо, труп збирали по частинах: в Одесі Mersedes на шаленій швидкості збив пішохода і врізався в дерево.

Як повідомляв "Знай.uа", авіакатастрофа в Ефіопії забрала не тільки життя, але і єдину мрію: у мережі з'явилася душевна історія про трагедію.

Також "Знай.uа" писав, розкрито причини катастрофи Boeing 737 Max в Ефіопії: що сталося насправді.