У Києві на перехресті вулиць Олени Теліги та Дорогожицької стався масштабний дорожній інцидент, в якому взяла участь маршрутка і три легковики

Про це передають Варти Еспрессо в соцмережах.

Наголошується, що автомобіль Chevrolet Aveo на скаженій швидкості їхав з боку Петрівки у бік станції метро "Шулявська".

Як кажуть свідки, проїхавши перехрестя з вулиці Щусєва на заборонний сигнал світлофора, Chevrolet на наступному перехресті, з вулицею Дорогожицькою, протаранив задній бампер Fiat Doblo, після чого продовжив рух і врізався в зад Mitsubishi Outlander.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Водій Chevrolet втратив керування та влетів у задню частину маршрутки. Після цього автомобіль розвернуло на 180 градусів, після чого тут же спалахнув вогнем.

Водії, що проїжджали повз, відразу відреагували на спалах і самостійно до прибуття рятувальників ДержНС загасили полум'я самостійно за допомогою вогнегасників

Потім на місце ДТП прибули рятувальники і, користуючись спецінструментами, дістали з понівеченого авто непритомного водія Chevrolet.

Крім водія, ще троє людей з маршрутки «Богдан» отримали поранення. Вони були госпіталізовані.

Відомо, що Chevrolet Аveo рухався зі швидкістю 160 км/год.

В обох напрямках утворилися чималі затори, йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася в Житомирській області. Водій легковика не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом. Від удару машина перетворилася на металобрухт, а водій загинув.

Як повідомили в прес-службі ДСНС в Житомирській області, фатальна ДТП сталася 17 березня ввечері неподалік с. Кошелівка Пулинского району.

Нагадаємо, Смертельна ДТП на Чернігівщині: "євробляхери", лось і "швидка" не поділили дорогу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Києві Skoda і Daewoo потрапили в смертельну ДТП, постраждала дитина: перші кадри

Також Знай.ua" писав про те, що У Харкові поліцейська влаштувала смертельну ДТП: медики рятували до останнього