В Луганську прогримів потужний вибух.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За попередніми даними, в результаті інциденту жертв та постраждалих немає.

Як зазначає джерело, вибуховий пристрій знаходився в легковому автомобілі. Сам автомобіль розірвало, також постраждали будинки, що знаходяться поруч.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"МНС" "ЛНР" та спецслужби оточили місце вибуху. Наразі проводиться слідство та з'ясовуються всі обставини.

Підпал магазину Roshen

Столичним поліцейським вдалося затримати чоловіка, який спробував підпалити фірмовий магазин в Оболонському районі.

Як стало відомо, у понеділок, 18 березня, невідомий у центрі Києва кинув ємність із запальною сумішшю у вітрину магазину Roshen. Співробітники магазину оперативно загасили вогонь за допомогою ручного вогнегасника. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Інцидент стався пізно вночі в Оболонському районі столиці, біля станції метро "Героїв Дніпра".

Нагадаємо, на Дніпропетровщині чоловік на авто з єврономерами на вимогу поліції пред'явити документи, кинув у правоохоронців гранату. В результаті вибуху постраждав співробітник поліції.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Маріуполі прогримів вибух, їдкий дим видно з усіх районів міста, люди в паніці.

Як стало відомо, на території меткомбінату "Азовсталь", в районі доменного цеху сталася масштабна пожежа. На відео, яке зняли очевидці, видно, що над підприємством стоїть величезний стовп вогню і диму.

Раніше портал Знай.ua писав, що на Луганщині в окупованому путінськими головорізами селищі Пархоменко бойовик так званої "ЛНР" Олександр "Муравей" Коротєєв поповнив ряди не доблесної "бригади 200".