В Індії завалилася будівля торгового центру, під завалами можуть перебувати близько сотні людей.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на місцеві джерела та публікують відео з місця події.

Наразі інформація про кількість жертв невідома, на місці працюють рятувальники.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Трагедія сталася у вівторок, 19 березня, її причини поки що невідомі.

Нагадаємо, завали та багато тіл під ними - нова трагедія сколихнула російське місто. У місті Шахти (Ростовська область) вибух побутового газу рівняв дев'ятиповерхівку з землею.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"У зруйнованих квартирах проживали 12 осіб. З них сім врятовані, один загинув, доля чотирьох осіб встановлюється", - цитує ТАСС повідомлення прес-служби МНС Росії.

За даними відомства, загибла - жінка, яка перебувала в квартирі на дев'ятому поверсі. У цій же квартирі були дитина і чоловік, вони вціліли, ними займаються медики.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у російському місті Перм стався обвал житлового будинку. Впало перекриття між технічним поверхом і дахом.

Інцидент стався у неділю, 27 січня, пише прес-служба МНС Росії.

"Інцидент стався о 13:15 по Москві в 14-поверховому цегляному однопід'їздний будинку за адресою: вулиця Революції 3/1. Квартири не пошкоджені. Проводяться обстеження фахівцями. Несучі конструкції будівлі та покрівлі не пошкоджені. Екстрені служби і адміністрація міста на місці. Всього в під'їзді було зареєстровано 139 осіб", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники також зазначили, що ніхто з людей не постраждав. Сильно пошкодилася труба гарячого водопостачання. Зараз вона перекрита. На місці обвалу працює п'ять одиниць техніки і 19 людей особового складу.

Також Знай.ua писав про те, що у місті Ліньфень провінції Шаньсі на півночі Китаю Масштабний зсув призвів до руйнування будинків у Китаї.