У Запоріжжі мікроавтобус, що перевозив пасажирів, зіткнувся з автомобілем марки Hummer. Після зіткнення мікроавтобус перевернувся.

Відео події опублікували свідки.

Аварія сталася у вівторок, 19 березня, по вул. Незалежної України. За словами очевидців, мікроавтобус "Мерседес-спринтер" зіткнувся з автомобілем Hummer. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Причини та обставини ДТП з'ясовує поліція.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно житель Закарпатської області потрапив у моторошну аварію у Німеччині. Лікування дуже дороге. Рідні вже зібрали певну суму, але цього не вистачає.

Відомо, що ДТП сталося у середу, 13 березня. 19-річний Віктор Марций з села Кленовець, що в Мукачівському районі, працював водієм у Німеччині. Він був за кермом мікроавтобуса, який врізався у вантажний причіп на автостраді А3. Удар був настільки сильний, що вантажівку відкинуло на іншу фуру, яка була попереду. Рятувальникам довелося вирізати хлопця з авто, яке перетворилося на купу металобрухту.

Трагічна дорожньо-транспортна пригода також трапилась вранці в суботу, 9 березня. У аварії на вулиці Нижньоюрківська в Києві автівка влетіла в огорожу. Автомобіль Daewoo, уникаючи зіткнення з Mercedes, врізався в огорожу. Цим самим не залишилось шансів вижити у пасажира.

Нагадаємо, у Києві п'яний підліток протаранив патрульних на викраденому авто: термінова госпіталізація. Хлопець весело утікав від копів, але тепер його чекає суворе покарання

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Києві некерована іномарка розтрощила два авто і спалахнула, як факел: водій горів живцем. Наголошується, що автомобіль Chevrolet Aveo на скаженій швидкості їхав з боку Петрівки у бік станції метро "Шулявська".

Також "Знай.ua" писав про те, що смерть Марини Поплавської спровокувала новий скандал довкола "Дизель шоу".