На Донбасі від кулі путінського снайпера загинув молодий воїн Збройних Сил України, солдатів 54-ї омбр Євген Керечанин. Боєць був родом з села Деркачовка Сумської області, в травні солдату повинен був виповнитися 21 рік.

На сторінці Книги пам'яті полеглих за Україну опубліковані фото героя. Керечанина готуються посмертно подати до нагороди.

Подробиці жахливої трагедії, яка трапилась 18 березня Луганській області повідомило командування операції Об'єднаних сил. Кулеметник ВСУ загинув, коли відбивав атаку ворожих сил, які намагалися зайти у фланг чотового опорного пункту 54-ї бригади. Одночасно з нападом бойовиків військовослужбовці ЗСУ були обстріляні ворожим снайпером. Поранення солдата виявилися несумісними з життям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що у прес-центрі ООС повідомляють, що 19 березня противник сім разів порушив режим припинення вогню, при цьому шість разів застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витратив 51 міну калібрів 120 та 82 мм.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог обстріляв з великокаліберних кулеметів захисників міста Мар’їнка.

Нагадаємо, кривавий День Добровольця: ворог розгромив ЗСУ, Донбас всіяний тілами українськиї героїв. Експерти оприлюднили шокуючу статистику за час конфлікту на окупованій території.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українці шоковані інформацією про одного з путінських окупантів, який не тільки переїхав жити до Києва, але також влаштувався в Національну поліцію, пропрацював там тривалий час і звільнився на пенсію.

Також "Знай.uа" писав, що на території нашої країни в цьому році втретє відзначають День українського добровольця. Така дата вибрана не випадково, оскільки 14 березня 2014 року перші добровольці прибули на тренувальну площадку під Києвом.