Від ув'язнених Жовтоводської колонії надійшов сигнал про їх масове побиття групою швидкого реагування.

Про це зазначається в ефірі одного з телеканалів.

Відомо, що на інформацію відразу ж відреагувала харківська правозахисна група, яка вже зробила перші висновки.

Відзначається, що між в'язнями колонії та адміністрацією закладу стався конфлікт. Нібито ув'язнені навіть готували бунт проти нинішнього керівництва, проте з метою контролю вони пішли на силове врегулювання ситуації.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше повідомлялось, що підприємець Борис Герман, засуджений за замах на відомого журналіста Аркадія Бабченко, просить його звільнити. Про це говориться в матеріалах судової справи.

Адвокати Германа подали клопотання про його звільнення з колонії через важку хворобу. Ірпінський суд почав розглядати прохання "вбивці" Бабченко у січні 2019 року.

Суд призначив лікарський огляд Германа. До того ж, начальник колонії повинен надати, крім особистої справи, характеристику поведінки "організатора вбивства" під час його ув'язнення.

Згідно з даними судового реєстру, Герман відбуває покарання у Бучанській виправній колонії (№85). Він сам брав участь у судовому засіданні по відеоконференції. Захисниця Германа, Діана Назаренко, відмовилася коментувати його хворобу.

Нагадаємо, суд засудив колишнього політтехнолога Партії регіонів і керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта ще до 3,5 років ув'язнення.

Так, суддя Емі Берман Джексон Федерального окружного суду у Вашингтоні засудила Манафорта через здійснення ряду злочинів - відмивання грошей, перешкоджання правосуддю, неповідомлення про лобістську роботу, яка принесла йому прибуток у вигляді десятків мільйонів доларів за десять років.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі показали найчарівнішу в світі злодійку.

Також "Знай.ua" писав, що в'язниця скандального дружка Януковича краще вашого курорту.

Бігус добиває Порошенко: президент відповідальний за корупцію Гладковського