У Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла у закладі охорони здоров"я.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Наразі вже відомо, що між рідними різко виник конфлікт у ході якого молодик накинувся на матір з кулаками та завдав їй тяжких ударів. Літню жінку відразу ж госпіталізували до місцевої лікарні, де вона і померла після нетривалого лікування.

Відзначається, що 64-річна жінка потрапила до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та численними забиттями кінцівок та тулуба. За характером отриманих тілесних ушкоджень, медики визначили, що жінку хтось побив, і повідомили про це в поліцію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу силовики після отримання сигналу від медиків запідозрили у знущанні її 44-річного сина, який підтвердив, що конфліктував із жінкою, та у ході якого він не стримався і застосував до матері фізичну силу.

За висновком судово-медичного експерта стало відомо, що чоловік помер в результаті травм, отриманих під час побиття.

Раніше повідомляли, що роками відома російська акторка, зірка комедійного серіалу "Інтерни" Христина Асмус публікувала в соцмережах знімки, де на її обличчі присутні сліди страшних побоїв.

Шанувальники часто їдко жартували, мовляв це постарався Гарік Харламов. Тим не менше зараз фанатам вже не до жартів, реально — справа може бути в чоловікові.

Звичайно, насправді ніхто не вірив, що такий добрий і навіть слабохарактерний на вигляд Гарік Харламов може підняти руку на дружину, бо синці Асмус сприймалися як грим. І лише останнім часом користувачі мережі почали підозрювати, що в цій історії не все так просто.

До прикладу, на одному з останніх фото у Асмус видно синець навіть під товстим шаром макіяжу, яким вона, мабуть, хотіла приховати його. Може, Христина тим самим дає знак своїм шанувальникам про допомогу, але це лише одна з версій того, що відбувається.

Нагадаємо, "бунт в'язнів" в Україні перетворився на шалене побоїще.

Як повідомляв "Знай.ua", п'ять пар покарали у середньовічний спосіб за прояв почуттів.

Також "Знай.ua" писав, що TAYANNA показала зворотній бік стосунків.

"Порошенко купив Кличко з партією" УДАР "за 150 млн доларів". Костянтин Бідовий