21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 збив пішоходів, які переходили дорогу.

Передає dtp.kiev.ua.

Троє людей отримали поранення. Їх госпіталізували.

Одна з постраждалих отримала серйозне поранення обличчя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наголошується, що очевидці намагались зрушити автобус, оскільки під його колесами був один з постраждалих.

Поблизу станції метро Дорогожичі водій маршрутного автобусу #155 збив людей. Попередньо, дві дівчини переходили дорогу на дозволений сигнал світлофору. Одну із потерпілих діставали прямо з під маршрутки. Очевидці накинулися на водія з кулаками. Потерпілих було госпіталізовано. Деталі #ДТП встановлюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 21 maart 2019

Водій автобуса скоїв наїзд на двох дівчат, які переходили по пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора.

Також відомо, що свідки інциденту побили водія автобуса.

Варто нагадати, що Стадо кабанів перебігала дорогу на трасі "Київ-Чоп", в результаті чого один з проїжджаючих автомобілів на повній швидкості врізався у тварин.

Аварія сталася неподалік від населеного пункту Деревач вночі у вівторок, 19 березня. Як стало відомо, в результаті зіткнення загинули двоє кабанів, а автомобіль "Рено Дастер", який наїхав на стадо, отримав пошкодження.

Згідно з розповідями очевидців події, водій автомобіля шкодує про те, що трапилося, хоча події він ніяк не міг уникнути. Як варіант, можна було вирулити на узбіччя або в перила, проте в такому випадку все закінчилося б більш трагічно. На місце події прибула поліція, складено протокол ДТП.

Варто нагадати, що дикі кабани – не рідкість для сіл Одеської області. Наприклад, в 40 км від Одеси в селі Вигода місцеві жителі неодноразово повідомляли про зустрічі з тваринами прямо посеред вулиці Парковій, яка розташована поблизу лісосмуги. Біологи висловили припущення, що тварини заходять в населені пункти для пошуку їжі. Вони відзначили: "Дивує той факт, що звірі неодноразово були помічені серед білого дня, хоча кабани зазвичай чекають ночі".

Нагадаємо, Автобус на повній швидкості збив п'ять автомобілів і протаранив натовп людей: багато жертв

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Водій втратив свідомість прямо за кермом переповненої маршрутки: моторошні кадри

Також Знай.ua" писав про те, що Моторошні кадри: у Запоріжжі маршрутка перекинулася після зіткнення з Hummer