Кричущий випадок стався на пішохідній зоні в центрі Сімферополя. Жінка на червоній "Тойоті" переїхала рудого кота, який належав вуличному музиканту. Ця історія шокувала користувачів мережі і вони навіть запустили хештег #ЗаКотаОтветишь. Вони вимагають покарати водія за всією суворістю закону.

У вівторок, 19 березня музикант співав на вулиці Карла Маркса. На землі перед ним розташовувався чохол від гітари, де поруч з купою купюр і дрібниці згорнувся клубком і спав рудий кіт.

Люди на вулиці почули крик і помітили, як "кіт б'ється в судомах на бруківці", а музикант біжить в догонку за червоною машиною. Дівчина переїхала кота і він загинув практично відразу.

Господиня машини та її супутниця ніяк не реагували на прохання зупинитися і вийти з машини. Їх обступили свідки події та не давали їй виїхати протягом години. Вони вимагали вийти, а музикант показував їй коробку з мертвим котом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У пориві гніву він навіть копнув задні двері машини і залишив вм'ятину, правда жінка не виявила ні краплі співчуття або каяття і навіть не опустила вікно.

Правоохоронні органи відпустили всіх, коли допитали свідків і винуватицю події.

"Вона їхала повільно і кота не бачила взагалі. Тільки музиканта, який стоїть попереду. Потім він почав бігти і відкрив двері авто на ходу. Вона в шоці не розуміла, що відбувається, закрила двері і встигла заблокувати її. Він почав бити по машині руками, ногами і кричати "я тебе вб'ю, с*ка". Вона відразу стала дзвонити в поліцію і пояснювати ситуацію, не розуміючи, що відбувається", - розповідає цю історію подруга дівчини, яка сиділа на пасажирському сидінні.

Діму (музиканта) та Сашка (кота) в кримській столиці знали багато. Їх часто бачили разом. Коли Діма співав, Сашка лестився до перехожих. Музикант часто розміщував на своїй сторінці ВК фото домашнього улюбленця. Після його смерті він опублікував вірш:

"R. I. P. Sunshine І Фенікс відродиться знову з попелу... І буде запалювати все на своєму шляху... Як сонця промінь і дуновенье вітру... він сумирно буде всім світити...".

Нагадаємо, вчені розробили домашній ДНК-тест на "блакитну кров" у котів. Комплекс дозволяє встановити походження домашніх улюбленців аж до великих кішок.

Як повідомляв Знай. ua, вегани полізли під кулі мисливців, щоб врятувати пораненого оленя.

Знай. ua писав, про крихітний острів на Гаваях, де живуть одні кішки. На острові Лана мешкає близько 620 пухнастих улюбленців. З тваринами не тільки можна гратися, але і забрати додому.