На площі Александерплац у центрі Берліна після сварки в інтернеті двох популярних відеоблогеров зібралося майже 400 осіб. Про це повідомляє BBC.

Блогери посварилися в мережі, а фанати вирішили відстояти честь своїх кумирів і призначили зустріч на площі Александерплац. У результаті відбулася масова бійка між прихильниками двох популярних у Німеччині блогерів YouTube.

На зустріч прийшло близько 400 осіб. Атмосфера загострювалася і по мірі загострення напруженості між ними сталася масштабна бійка за участю близько 50 осіб. Їх почали рознімати поліцейські.

Для того, щоб припинити бійку, було задіяно більше 100 поліцейських. Натовп не заспокоювалася і їм довелося використовувати сльозогінний газ проти них.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Угруповання ніяк не реагували на заклики правоохоронних органів припинити заворушення і навіть почали кидати один в одного камінням.

В результаті масової бійки заарештували 9 осіб.

Поліцейські, які брали участь у тому, щоб заспокоїти розлючений натовп, також постраждали. Двоє поліцейських отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що в селі Товтри на Буковині, а також у селі Лука-Мелешківська на Вінниччині трапилися конфлікти між віруючими різних громад, про що стало відомо з повідомлення поліції.

У відділі комунікації поліції Чернівецькій області розповіли: "Вранці 16 березня до храму у селі Товтри прийшли на богослужіння відразу дві церковні громади. Під час наради між представниками різних громад виникло непорозуміння".

Нагадаємо, на Вінниччині віряни зчепилися в запеклій сутичці. Поліцейським доводиться чергувати біля церкви цілодобово, щоб бійок більше не виникало.

Як повідомляв Знай. ua, шпигуни Путіна прорвалися в українське метро. У країні-агресора готові піти на що завгодно для досягнення своєї мети.

Знай. ua писав, що моторошні крики зірки "Дом-2" потрапили на камеру, відео не для людей зі слабкими нервами. Істерика зірки "Дому-2" стала справжнім вигнанням Диявола.